CarniVoer

Carnivoer is ontwikkeld door de eigenaren van de dierenartspraktijk Any Animal, waaronder Erwin van Gijtenbeek. Hij is naast dierenarts ook dierosteopaat is afgestudeerd in orthomoleculaire geneeskunde volgens de kPNI (klinische psycho neuro immunologie). Any animal is verbonden met Carnivoer en doet veldonderzoek en research om zo de kwaliteit van het voer te verbeteren. Carnivoer is ontwikkeld om chronische ziekten bij honden te voorkomen en te bestrijden. Chronische ziektes zijn ziektes die langer duren dan 6 weken en niet meer weg gaan zoals: huidallergieën, chronische oorontstekingen, tandsteen, maag darm aandoeningen, auto immune ziektes en kanker. In de reguliere geneeskunde bestrijdt men deze ziektes symptomatisch, daarbij wordt de aard van de ziekte niet aangepakt wat vaak resulteert in levenslange medicaties. Any animal wilde honden en kattenvoeding gaan maken welke aansluit bij welke de evolutie bedoeld heeft bij honden en katten en wat leidt tot een beter functioneren van het lichaam.

Carnivoer laat regelmatig een Weende analyse uitvoeren op de diepgevroren rauwe voeding. Bij iedere productie is een controle op salmonella en enterobacteriacea. Als extra controle doen ze in de Sterkliniek Any Animal te Heiloo steekproefsgewijs een complete bacteriologie en parasitologie op de verschillende smaken bevroren rauwe voeding van Carnivoer. Deze controles doen ze om de kwaliteit te waarborgen. Ook verwerkt Carnivoer geen strotten en slokdarmen in zowel de voeding als de snacks.

Carnivoer is 100 % natuurlijk en heeft geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd. Bevat geen conserveringsmiddelen en toegevoegde anti-oxidanten. Alle gebruikten ingrediënten zijn voor menselijke consumptie geschikt. Carnivoer heeft in zijn producten rood spiervlees verwerkt van de bewegende delen van het dier. Dit betekend het duurdere spiervlees die gewoon verkocht wordt als stukken rood vlees voor menselijke consumptie. Carnivoer verwerkt dus geen restproducten wat overblijft zoals snijafval. Dit is dus de oorzaak van de hogere prijs van Carnivoer maar dus ook een hogere kwaliteit in nutriënten.

Bron: Carnivoer

  • De rauwe waarheid over de voeding van je hond
    De rauwe waarheid over de voeding van je hond

    HOE VOEDING JE HOND ZIEK OF GEZOND KAN MAKENJe wilt natuurlijk het liefst alle gezondheidsproblemen bij je dier voorkomen.

    Daarom maakt CarniVoer graag bekend dat het boek van hun dierenarts Erwin van Gijtenbeek 'De Rauwe…

    € 24,44 € 18,95
© 2014 - 2022 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel