YORA

Minder vlees eten is het beste wat we kunnen doen voor het milieu. Waarom dan niet voor je huisdier? De hondenvoeding van Yora is geschikt voor alle rassen en is hypoallergeen. Hierdoor zeer geschikt voor honden die last hebben van allergieën.

Aan alles is gedacht. Zowel de verpakking als de inhoud is goed voor jouw hond én de planeet! En het smaak natuurlijk heerlijk.

Voeding van insecten? Dat klinkt wat vreemd, maar je hond zal het heerlijk vinden. Yora gebruikt de hele insect, naast het gemalen insectenmeel. Jouw hond krijgt hiermee makkelijk opneembare dierlijke eiwitten als dierlijke vetzuren binnen. Dit voer is licht verteerbaar en bevat al haar kostbare voedingsstoffen, vitamines en mineralen.

Het insecteneiwit van Yora is zelfs gemakkelijker te verteren dan kip, en van een veel hogere kwaliteit en minder bewerkt dan bijvoorbeeld vleesmeel wat in veel andere dierenvoeding wordt verwerkt.

Steeds meer dierenartsen bevelen insecteneiwitten aan voor honden met allergieën voor gewone eiwitten.

 • Yora Protein Bar 35 gr.
  Yora Protein Bar 35 gr.

  IngrediëntenInsectenmeel (50%), Erwten, Plantaardige Glycerine, KoudgepersteKoolzaadolie, Gedroogde Wortel (4%), Gedroogde Appel (4%), Gedroogde Spinazie (4%),Gedroogde Biet (0,1%)

  Analytische bestanddelen

  Ruwe Eiwit 28,1%,…

  € 2,35
© 2014 - 2021 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel