CARNIVOER FYTO-SUPPLEMENTEN

FYTO-SUPPLEMENTEN CarniVoer is ontstaan om dieren va klanten te helpen in hun dierenkliniek.
Naast de voeding zelf zijn de kruiden in de voeding van je hond en kat van belang. Zoogdieren en planten zijn beide evolutionair ontstaan uit plankton. Er is dus een parallelle ontwikkeling van zoogdieren en planten. Kruiden en planten hebben een continueinteractie met de hond en kat gehad. Je hond en ka thebben receptoren op hun cellen zitten voor de werkzame bestanddelen van kruiden. CarniVoer heeft een goeddoordacht assortiment kruiden, groenten, paddelstoelen en zwammen die je hond of kat een fitter leven geven of bepaalde klachten kunnen verminderen.VOOR ALLE SOORTEN VOEDINGWAAROM FYTO-SUPPLEMENTEN.

Carnivoers fyto-supplementen bestaan uit biologisch geteelde kruiden, bessen, paddenstoelen, zwammen en groenten in de juiste verhoudingen! Het is enkel gedroogd en fijngemalen. Er zijn geen andere bewerkingen gedaan.Er zijn geen toevoegingen gedaan zoals kleur-, geur- en smaakstoffen, conserveringsmiddelen of wat dan ook. Vrij van genetische manipulatie, vrij van chemische behandelingen. Het is puur natuur in een potje wat een gunstige invloed op de gezondheid van je hond en kat heeft.  Is geschikt om als aanvulling te combineren bij alle soorten voedingen. Brok, blik, diner, KVV, zelfsamengestelde maaltijden, rauwevoeding.
Tip: bij brokvoeding he tpoeder licht bevochtigen om verstuiven te voorkomen.Fyto-supplementAdaptogeen, Nierondersteuningen Leverondersteuning alternerend geven. Dat wil zeggen drie weken geven en dan een week niet, drie weken geven, een week niet enz.
De Fytosupplementenlijn wordt ontwikkeld door Carnivoers dierenarts Erwin van Gijtenbeek. Naast dierenarts is hij ook osteopaat voor dieren, acupuncturist voo rdieren, orthomoluculairgeneeskundige en kPNItherapeut. Erwin is 6 dagen in de week praktiserend dierenarts in zijn dierenkliniek waardoor hij goed kan inspelen wat er leeft betreftde gezondheid bij honden en katten.

 • Fyto-supplement Maag-Darm 80 gr
  Fyto-supplement Maag-Darm 80 gr

  Honden en katten kunnen in geringe mate last van hun maag en darmen hebben. Bij lichte klachten kun je het Fyto-Supplement Maag-Darm van Carnivoer inzetten.

  Dierenarts E.van Gijtenbeek heeft in samenwerking met veterinair…

  € 13,35
 • weer op voorraad

  CarniVoer Fyto-supplement Fungi 60 gram
  CarniVoer Fyto-supplement Fungi 60 gram

  Fyto-supplement Fungi is een supplement dat bestaat uit vijf biologisch geteelde, gemalen medicinale paddenstoelen. Deze paddenstoelen zijn geteeld op compost met schimmels en wormen, geen kunstmatige grond. Iedere medicinale…

  € 27,95
 • CarniVoer Adaptogenen 80 gram
  CarniVoer Adaptogenen 80 gram

  De hoeveelheid prikkels in de omgeving van je huisdier is enorm. Denk aan geluiden van huishoudapparaten, auto's, treinen, fietsers, sirenes en vuurwerk. Ook krijgen ze prikkels van andere dieren en spreken geuren en voedsel…

  € 19,95
© 2014 - 2021 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel