BIBI Diervoeding

Versvleesvoedingen genieten de voorkeur boven droogvoer onder anderen omdat er levende enzymen en bacteriën in voorkomen die uw hond nodig heeft en die de spijsvertering bevorderen.

BIBI hondenvoer bevat veel hoogwaardig vet waardoor het voer lang in de maag van de hond blijft. Deze heeft hierdoor lang een verzadigd gevoel zonder dik te worden. Ideaal dus voor honden die te dik zijn.
De kans op maagtorsies is nihil omdat het om een natuurlijke voeding gaat. Honden drinken tevens veel minder als ze een goede natuurlijke versvleesvoeding zoals BIBI krijgen.

BIBI kattenvoer is een volledige voeding voor katten, met een optimale samenstelling. Het bevat het gehele aminozurenpatroon dat de kat nodig heeft, plus meervoudig onverzadigde vetzuren.

BIBI kattenvoer (diepvries, dus langer houdbaar) werkt door zijn natuurlijke samenstelling perfect in op een dier dat door welke oorzaak dan ook uit balans is. Natuurmix en Beefmix staan borg voor een lang en gezond kattenleven!

De acceptatie van BIBI is zeer hoog. Dat betekent dat 98% van de honden en katten die BIBI voorgeschoteld krijgen het direct opeten. Ideaal dus voor moeilijke eters.

De natuur-kruiden variant van BIBI: Fytomix.
Fytomix is een goede manier om honden op een gezonde en verantwoorde manier weer op streefgewicht te brengen.
Tevens kan Fytomix gebruikt worden bij huid- en maag-darmklachten want de basis van Fytomix bestaat uit natuurlijk voorverteerde groene bladeren, grassoorten en planten.
Deze groene planten zijn rijk aan vitamine C en het B-vitamine complex en bevatten een hoog gehalte aan calcium, ijzer, magnesium en de 'goede' koolhydraten.
Als energiebron wordt in deze voeding geen vlees of dierlijk vet gebruikt, maar wordt merg toegevoegd, dat een uitzonderlijk goede kwaliteit eiwit en vet bevat.

© 2014 - 2022 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel