Mifloran en Gaiasan

Het spijsverteringsstelsel van dieren heeft een groot effect op de natuurlijke weerstand.
In de verteringsorganen zijn verschillende soorten micro-organismen aanwezig.

Deze micro-organismen worden de darmflora genoemd en bestaan uit effectieve micro-organismen en pathogene micro-organismen.

De effectieve micro-organismen spelen een belangrijke rol in de vertering.
Pathogene micro-organismen kunnen schade toebrengen aan het dier. Daarom is het van belang dat er een goede balans van micro-organismen aanwezig is in het spijsverteringsstelsel.

Een verminderde weerstand door disbalans in de darmflora kan leiden tot ziektes en infecties.

Green Balance streeft er naar om op een (bio)logische manier de natuur te helpen.
Green Balance streeft er op een ecologische manier naar de natuur te ondersteunen om zijn oorspronkelijke evenwicht te hervinden en te versterken.

De hoogwaardige producten op basis van micro-organismen kunnen u helpen zonder dat er (toekomstige) schadelijke gevolgen ontstaan.
(bron: Green Balance)

Mifloran en Gaiasan werkt na openen, mits koel, donker maar niet in de koelkast bewaard, minimaal 3 weken optimaal. Daarna loopt de werking zeer langzaam achteruit. Mifloran en Gaiasan kan niet bederven, de werking van de bacterieen worden minder.

Heb je nog vragen over 'n product van Green Balance, of wil je een van de Green Balance producten bestellen, neem dan gerust contact met ons op.

Bij aanhoudende klachten altijd de hulp van een dierenarts inroepen.

 • Mifloran KH (Probioticum voor gezelschapsdieren)
  Mifloran KH (Probioticum voor gezelschapsdieren)

  Mifloran KH is een voedingssupplement in vloeibare vorm. Het product bevat gunstige micro-organismen en stofwisselingsproducten. De gunstige micro-organismen in Mifloran KH bevorderen de darmflora van uw huisdier. Dit zorgt voor…

  € 15,95
 • géén afbeelding beschikbaar

  ***NIEUW*** Gaiasan

  Gaiasan KH is een natuurproduct dat effectieve micro-organismen bevat en is geschikt voor gebruik bij kleine huisdieren. Gaiasan KH ondersteunt de goede werking van het verteringsstelsel. De gefermenteerde stoffen in Gaiasan KH…

  € 15,95
© 2014 - 2019 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie