BIBI Glutenvrij

BIBI is hoogwaardig, vers bereid honden- en kattenvoer uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
De samenstelling van het voedsel is een nabootsing van het natuurlijke prooidier en benadert de oorspronkelijke voeding van uw huisdier tot bijna 100%.

BIBI bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit zoals vers vlees van kippen, schapen en runderen. Het vlees is geschikt bevonden voor menselijke consumptie.

BIBI bevat tevens hoogwaardige botten met rood beenmerg. Deze stof is uniek en rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren, vitamines en mineralen.

BIBI bevat geen kunstmatige anti-oxidanten en/of conserveringsmiddelen, zelfs geen kunstmatige toevoegende vitamines en mineralen.
Alles is 100% puur natuur in deze unieke voeding en komt volledig overeen met de natuurwetten van de carnivoor. De verteerbaarheid van BIBI is zeer hoog: naar schatting 94%. Goed voor uw hond of kat en goed voor het milieu.

BIBI is glutenvrij en wordt vers ingevroren.

Zie voor meer informatie over het merk het kopje: merk informatie.

 • Bibi Beefmix voor katten Glutenvrij
  Bibi Beefmix voor katten Glutenvrij

  Bibi Beefmix werkt door zijn natuurlijke samenstelling (zonder toegevoegde kleur-, geur- of smaakstoffen dus puur natuur) perfect in op het dier dat door verschillende oorzaken uit balans is. Het voer — met onder andere…

  € 1,95
 • Bibi Natuurmix voor katten Glutenvrij
  Bibi Natuurmix voor katten Glutenvrij

  Op basis van kip.

  Bibi Natuurmix werkt door zijn natuurlijke samenstelling perfect in op de kat dat door verschillende oorzaken uit balans is.

  Bibi wordt goed opgenomen en goed verteerd. Dit zorgt voor minder ontlasting.…

  € 1,95
© 2014 - 2020 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren