Darf EKO KVV Biologisch

DARF wordt samengesteld uit zuivere ingrediënten van slagerij De Groene Weg MSC vis en Nederlands wild. 
Darf is een natuurlijke voeding voor de hond. Deze voeding komt heel dicht bij wat een in het wild levende wolf/hond eet: prooidieren.
Darf is gemaakt van verschillende soorten vlees zoals  kip, rund- geit- en lamsvlees.
Darf bestaat niet alleen uit spiervlees, maar bevat ook organen, waaronder lamslongen, runderhart, lams- en rundernieren en lams-of runderlever.

EKO staat voor: de beste kwaliteit in smaak, dierwelzijn en maatschappelijk verantwoord.
Biologisch, omdat alle grondstoffen biologisch zijn.

Als calciumbron bevat Darf zeer fijn gemalen kippenbotten.
Er word dus geen beendermeel, krijt enz. toegevoegd.

De vitamine A & D komen uit runder-, lams- en kippenlever.

Meeste dozen zijn geen voorraadproduct: bestel dan ook op tijd! I.v.m. weinig vriesruimte doosbestellingen a.u.b. de dag van levering afhalen.

Waarom DARF

Darf is een natuurlijke voeding voor de hond. Deze voeding komt heel dicht bij wat een in het wild levende wolf/hond eet. Namelijk vlees van prooidieren.
Omdat een in het wild levend dier niet altijd hetzelfde dier vangt, is DARF gemaakt van verschillende soorten biologisch vlees zoals verse kip, rund- geit- en lamsvlees. Dit vlees is van goede kwaliteit en afkomstig uit Nederland. Het is gekeurd vlees voor menselijke consumptie en u hoeft zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld BSE, hiervoor staat het biologische aspect van de voeding al garant. In biologische productie mag immers geen beendermeel aan het dier gevoerd mag worden en dus mag het ook niet aan het vers vlees voor de hond toegevoegd worden. Ook bevat DARF geen anti-oxidanten zoals BHA, BHT, Ethoxyquine, etc, daar ook dit ruim omschreven staat in de reglementen voor het Eko keurmerk. Biologische producten herkent u aan het Eko keurmerk, wat vergezeld moet zijn van een Skal nummer (in ons geval Skal 018327) Op de website www.Skal.nl kunt u de producent van het vlees dan traceren.

DARF bestaat niet alleen uit spiervlees, maar bevat ook orgaanvlees, waaronder lams longen, runderhart, lams- en runder nieren en lams of runder lever.
Verder bevat DARF zeer fijn gemalen botten wat een natuurlijke bron van calcium is. Er word dus geen beendermeel, krijt enz. toegevoegd.
Het toevoegen van een premix (een poeder met o.a. synthetische vitamines) is in biologische productie niet toegestaan, daar premixen vaak niet van biologische origine zijn. Omdat er in volledige, verse voeding van goede kwaliteit natuurlijk ruim voldoende vitamines en voedingsstoffen zitten, is DARF ook zonder premix complete voeding. Net zoals ook onze eigen verse maaltijden geen poeders met calcium en vitamines hoeven toe te voegen om het compleet te maken. DARF is geanalyseerd door het KBBL en zo is ook officieel komen vast te staan dat DARF zich een complete voeding mag noemen.
Omdat DARF geen granen bevat, zijn alle DARF voedingen geschikt voor dieren met granen allergie.
DARF wordt in bevroren blokken van ca. 245 g geleverd.

 

 

per pagina
per pagina
© 2014 - 2021 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel