Carnifarm

Carnifarm vers vlees bestaat altijd uit meer dan één eiwitbron. Wij zijn van mening dat de hond minimaal drie eiwitbronnen binnen moet krijgen, maar wanneer mogelijk nog meer. 

De eerste eiwitbron is altijd het vleesbot. Een vleesbot bestaat uit het karkas, (de calcium voorziening) kraakbeen, (goed voor de glucosamine) en het spiervlees.
Omdat dit spiervlees meestal niet in voldoende mate nog aan het bot zit, wordt dit aangevuld met goed spiervlees van het rund.
Dit is dan de tweede eiwitbron
De organen zijn afkomstig van het lam. Dit is de derde eiwitbron. Hierin treffen we de minste antibiotica residuen aan. Ook wordt van het Lam de vuile pens/boekmaag gebruikt. Omdat de schapen en dus ook de lammeren op ruwere weides lopen of op de heide, krijgen die een hoge diversiteit aan kruiden binnen die we weer voor verteerd in de pens/boekmaag terug vinden en dus ook door de hond kan worden opgenomen zodat hij op een natuurlijke manier aan zijn vitaminen en mineralen komt. Carnifarm vers vlees bevat dan ook geen premix of andere chemische toevoegingen.

Wij maken voor de bereiding van de Carnifarm drie-mixen geen gebruik van luchtpijpen, strotten enz. Deze kunnen resten van het schildklierhormoon bevatten. De verse slachtproducten worden bevroren of gekoeld aangevoerd en verwerkt onder een temperatuur van 5 graden. Hiermee wordt bacterie groei in onze worsten voorkomen. Carnifarm KVV staat dus garant voor een gezonde en natuurlijke voeding voor uw trouwe viervoeter.

 • Carnifarm Konijn mix 500 gram
  Carnifarm Konijn mix 500 gram

  30% konijn, 30% eend, 20% lam, 20 kalkoen.
  Waarvan 60% spiervlees, 20% natuurlijke botten en 20% orgaanvlees.
  Spiervlees is van konijn en eend, orgaanvlees is van kalkoen, de calciumbron is van lamsbotten.analyse:
  ruwe eiwit:…

  € 2,10 € 1,85
 • Carnifarm Zalm mix 500 gr
  Carnifarm Zalm mix 500 gr

  60% zalm, aangevuld met rund en lam waarvan 20% natuurlijke botten en 20% orgaanvlees (4% Nieren, vuile boekmaag van het Lam, Lever enz.) Dit voor de noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen.
  Zalm mix bevat Taurine, omega 3 en…

  € 2,10 € 1,85
 • Carnifarm Gans mix 500 gr
  Carnifarm Gans mix 500 gr

  60% Spiervlees afkomstig van gans, aangevuld met rund.
  20% Natuurlijke Botten.
  20% Orgaanvlees (4% Nieren, vuile boekmaag van het Lam, Lever enz.) Dit voor de noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen.

  € 2,10 € 1,85
 • Carnifarm Paard-wild mix 1000 gr
  Carnifarm Paard-wild mix 1000 gr

  60% Paard 15% eend 10% Konijn 15% rund.

  60% Spiervlees.
  20% Natuurlijke Botten.
  20% Orgaanvlees.

  € 3,35 € 3,25
© 2014 - 2018 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie