De rauwe waarheid over de voeding van je hond

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 24,44 € 18,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Hoe voeding je hond ziek of gezond kan maken

Je wilt natuurlijk het liefst alle gezondheidsproblemen bij je dier voorkomen. 

Daarom maakt CarniVoer graag bekend dat het boek van hun dierenarts Erwin van Gijtenbeek 'De Rauwe Waarheid Over De Voeding Van Je Hond' deze maand (juli 2021) is gepubliceerd.

Wil jij je (nog verder) verdiepen in het geven van rauwe voeding? Dit boek helpt je erbij. In het boek beschrijft Erwin hoe eten jouw dier ziek of juist gezond kan maken. Door het boek te lezen weet je hoe je op zoek kunt gaan naar wat voor jouw hond de beste voeding is. En welk advies jij het beste kan geven aan je klanten.

Samenvatting

Erwin van Gijtenbeek is dierenarts, acupuncturist, osteopaat en kPNI therapeut. Zijn werkzaamheden bestaan uit het behandelen van honden, katten en paarden. Al in zijn tijd als student diergeneeskunde in Antwerpen en Gent, viel het hem op dat de opleiding enkel keek naar symptoombestrijding en niet naar het gehele dier. Na zijn opleiding is hij zich gaan verdiepen in voeding, acupunctuur en osteopathie. Voeding wat een medicijn kan zijn, maar ook ziekte verwekkend voor je hond. Met ruim twintig jaar ervaring in het geven van rauwe voeding aan honden samen met de voedselleer uit de Traditioneel Chinese Geneeskunde heeft hij dit boek geschreven. Dit boek is bedoeld voor de eigenaren van honden die zich willen gaan verdiepen in het geven van rauwe voeding aan hun honden. De inhoud is bedoeld prikkelend te zijn, zodat je verder op zoek gaat naar wat voor jouw hond de beste voeding zou kunnen zijn.

Wees er snel bij, maar een beperkt aantal op voorraad.

© 2014 - 2022 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel