***NIEUW*** BIOS URN

Artikel 1 van 18 Volgende
€ 79,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Het is altijd een prachtig om veel tijd met je huisdier door te brengen, maar eens komt er een einde dat mooie samenzijn. Voor iemand die een mooi gedenkteken wil hebben, ter nagedachtenis aan zijn/haar huisdier is er nu de BIOS URN.

Er worden voor de BIOS URN hele diverse bedragen gevraagd, maar wij kunnen de BIOS URN aan onze klanten aanbieden voor een redelijke prijs.

Een boom ter nagedachtenis aan uw huisdier.

De Bios Urn is ontwikkeld om een natuurlijke herinnering aan een overledene te laten groeien in een de vorm van een boom of heester naar keuze. De crematie-as dient als voedingsbodem voor de gekozen zaailing. Zo leeft men door als een natuurlijke herinnering in de vorm van een boom. De Bios Urn™ is vervaardigd uit 100% composteerbare materialen: een mengsel van kokosvezel (uit afval van kokosnoten), cellulose (uit gerecycled papier) en turf. De Bios Urn vergaat geheel binnen 6 tot 9 maanden, afhankelijk van de vochtigheidsgraad van de grond waarin deze wordt ingegraven en geeft daarna de zaailing de ruimte om verder uit te groeien tot een duurzame herinnering aan een overledene. Daarmee is de Bios Urn de meest duurzame asbestemming onder de bio urnen.

© 2014 - 2019 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie