Darf Special Bladder 1 kg (5 x 200 gr)

Vorige Artikel 6 van 9 Volgende
€ 8,31 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Tegen blaasproblemen bij hond en kat.

De ingrediënten zijn 99.9% van ecologisch dierlijke oorsprong. Er heeft ook geen bewerking plaatsgevonden waardoor er geen biologische activiteit verloren gaat.

Nier-, blaasstenen zijn belangrijk om te voorkomen en bestrijden, want ze kunnen zeer heftige pijnen, en acute sterfte veroorzaken. Verder kunnen ze verantwoordelijk zijn voor kattenbak stress (associatie van pijn met plaats van plassen), waardoor ze overal in huis blijven plassen.

De kerneiwitten in dierlijke verse producten werken urineverzurend. Leverweefsel bevat veel vitamine C, wat de verzurende werking versterkt. Carnivoren behoren een lage urine pH te hebben.

De meest voorkomende struviet kristallen lossen hierin gemakkelijk op. Het voordeel van dit ‘natuurlijke’ dieet is dat extreme verzuring wordt voorkomen. Dit kan leiden tot een ander soort steenvorming, die veel lastiger te bestrijden is.

Een ander wellicht belangrijkste werkzame factor van dit speciaalvoer is het vocht gehalte. En dit is niet zomaar ‘water’. Het is weefselvocht met allerlei nuttige bio-actieve substanties. Dit vocht zorgt voor een continue ‘irrigatie’ van het waterafvoersysteem, waardoor gruis, steentjes, debris en eventueel bacteriën met de stroom mee, afgevoerd worden.

Vanwege het hoge purine gehalte is wild gekozen als basis. Runder luchtpijp/strottenhoofd is hoog in natuurlijke glucosamines die kwaliteit van de blaasmucosa verbeteren. Mifloran stimuleert een gezonde eetlust en vochtopname en brandnetel werkt gunstig op de zuivering van urine en ontspanning van de urinewegen.

Indicatie:

  • Blaasproblemen;
  • Bloed plassen;
  • Frequent urineren.

Waarschuwing!!
Bij acute klachten en twijfel eerst uw dierenarts consulteren.

Soms treedt een verergering van de klacht op na het starten van dit dieet. Dit is vaak door het oplossen van grotere kristallen. Hierdoor kan juist de urethra verstopt raken. Bij het inzetten van dit dieet plasvolume, urine uiterlijk en gedrag van uw dier nauwkeurig in de gaten houden

Belangrijk!
Bij voorkeur met KVV aanvullen of nat voer van hoge kwaliteit. Niet bij droog voer.

Gebruik informatie:
Bij overschakeling van bewerkte commerciële voeders naar vers, de eerste 3 dagen eerst voorverhitten (licht aanbakken). Soms komt (verhevigde) diarree met slijm/bloed voor na het starten van de verse voeding. Dit is een uitscheidingsreactie. Het verse voer blijven verwarmen totdat de ontlasting genormaliseerd is.

De DARF Specials worden gemaakt in samenwerking met drs. ing. W. de Leeuw, dierenarts te Valkenburg.
Dit product wordt geleverd in een kilo verpakking waarin vijf porties van ca. 200 gram zitten.

BRON: Natural Paws, met toestemming van de eigenaresse.

Levertijd indien niet op voorraad 5-9 dagen afhankelijk van het bestelmoment.

© 2014 - 2019 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie