Darf kat Lam 1,425 gr doos 15 blokjes van ca 95 gr

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 9,25 (inclusief 9% BTW)
Aantal

DARF is een merk wat grof gemalen is. De producten zijn gebaseerd op het BARF principe, waardoor voor iedereen de samenstelling eigenlijk wel duidelijk zou moeten zijn. DARF is continue aan het innoveren geweest, en maakt ook geen geheim van hun receptuur. Aangezien er volgens het BARF principe op deze manier voldoende vitaminen en mineralen binnen zouden moeten komen, wordt er geen premix of iets dergelijks toegevoegd aan DARF. Hun keuze ligt bij biologische producten, en is gebaseerd op kwaliteit. De beste kwaliteit in smaak, dierwelzijn en het moest ook maatschappelijk verantwoord zijn. Sinds de start van hun slagerij, maken zij deel uit van de franchise organisatie ‘De Groene Weg’. De Groene Weg slacht de meeste biologische dieren in Nederland, en hierdoor heeft DARF de beschikking over alle biologische grondstoffen voor de productie. Geen chemische toevoegingen en geen ongewenste antibiotica.

Bij de kattenversie wordt de nadruk gelegd op prooidieren (samen met vlees en vleesbotten) in combinatie met orgaanvlees volgens de verhoudingen van een prooidier. Voor de taurine maken zij gebruik van de natuurlijk bron van lam, kip en rund. De vitamine A en D komen uit runder-, lams- en kippenlever.

In dit product zitten plakken van 100 gr los van elkaar gevroren in een doos van 1,5 kilo. Deze plakken zijn makkelijk te verdelen, wat u weer werk scheelt.

Lam 50%: bot, vlees hart rund 30%: vlees hart, lever eend 10%: bot, vlees geit 10%: vlees, bot, hart, lever

Analyse: Eiwit 21%, Vet 15%, Celstof 1%, Vocht 61%, Calcium 0,55%, Fosfor 0,47%
Los ingevroren blokjes van ongeveer 200 gram per stuk.

Levertijd indien niet op voorraad 5-9 dagen afhankelijk van het bestelmoment.

© 2014 - 2019 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie