Darf eko/bio KVV Kat Classic, 1,5 kilo doos: 15 blokjes van 100 gram

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 8,75 (inclusief 9% BTW)
Aantal

DARF is een merk wat grof gemalen is. De producten zijn gebaseerd op het BARF principe, waardoor voor iedereen de samenstelling eigenlijk wel duidelijk zou moeten zijn. DARF is continue aan het innoveren geweest, en maakt ook geen geheim van hun receptuur. Aangezien er volgens het BARF principe op deze manier voldoende vitaminen en mineralen binnen zouden moeten komen, wordt er geen premix of iets dergelijks toegevoegd aan DARF. Hun keuze ligt bij biologische producten, en is gebaseerd op kwaliteit. De beste kwaliteit in smaak, dierwelzijn en het moest ook maatschappelijk verantwoord zijn. Sinds de start van hun slagerij, maken zij deel uit van de franchise organisatie ‘De Groene Weg’. De Groene Weg slacht de meeste biologische dieren in Nederland, en hierdoor heeft DARF de beschikking over alle biologische grondstoffen voor de productie. Geen chemische toevoegingen en geen ongewenste antibiotica.

Bij de kattenversie wordt de nadruk gelegd op prooidieren (samen met vlees en vleesbotten) in combinatie met orgaanvlees volgens de verhoudingen van een prooidier. Voor de taurine maken zij gebruik van de natuurlijk bron van lam, kip en rund. De vitamine A en D komen uit runder-, lams- en kippenlever.

In dit product zitten plakken van 100gr los van elkaar gevroren in een doos van 1,5 kilo. Deze plakken zijn makkelijk te verdelen, wat u weer werk scheelt.

Levertijd indien niet op voorraad 5-9 dagen afhankelijk van het bestelmoment.

Samenstelling

kip 50%: bot, vlees, hart, rund 30%: vlees,  hart, lever lam 10% :vlees, bot, levergeit 10%: vlees, hart 

Analyse: Vocht, 61%, Ruwe celstof 1%, Ruw eiwit 21%, Ruw vet 15%, Calcium 0,55%, Fosfor 0,47%

© 2014 - 2019 Marjons Petfood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie